十个最惹人厌的科技产品使用习惯

3. Sending multiple messages when one will do the trick

信息分成很多条发送

十个最惹人厌的科技产品使用习惯

While we’re on the topic of email faux pas, you should also refrain from being the person who sends 15 different emails when you can convey everything you need to say in a single message. That goes double for texts and instant messages.

在我们讨论邮件问题时,还有一点要记住,一封邮件可以说完的话不要分成15封来发送。而人们在发送短信和即时消息时,有人可能会发30条。

正文已结束,您可以按alt+4进行评论

相关搜索:

热门推荐

看过本文的人还看了

腾讯教育官方微信
扫描左侧二维码或添加qq_edu
总有一种力量推动教育前行
校园好时光
扫描左侧二维码添加“小园同学”
交朋友长知识收礼物
[责任编辑:judycai]

热门搜索:

    企业服务